Serviceluik, bagageluik, garagedeur of camperdeur op maat, naar wens

Serviceluik, bagageluik, garagedeur en camperdeur op maat   (max 2000 x 2000mm )

 

Serviceluik op maat

CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op maat. Iets waar iedere camper bouwer tegen aanloopt is dat er bijna geen afwijkende maten bagageluiken, serviceluiken,garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper te koop zijn. U heeft dan keuze uit de afmetingen die de fabriekanten aanbieden (standaard maten) CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op iedere gewenste maat.
U kan bij ons een bagageluik, serviceluik, garagedeuren of deur voor uw (casco) camper op maat bestellen. Tevens kunt u er zelfs voor kiezen om alleen het frame te bestellen zonder paneel zodat uw het eigen uitgezaagde paneel weer kan gebruiken. Dit bespaard kosten en bovendien is het grote voordeel dat de deur / luik dezelfde kleur heeft als de rest van de camper.

Technische specificaties

 

De maximale afmeting die wij kunnen leveren is 2000 x 2000mm voor wanddiktes van 28 t/m 44mm. Het frame van deze luiken is gemaakt van  gepoedercoat aluminium met een rubber afsluit profiel.
Wij kunnen de serviceluiken voor uw camper geheel compleet leveren inclusief sloten en sleutels (tegen meerprijs en in verschillende uitvoeringen)
De levertijd van deze luiken / deuren is afhankelijk van de periode in het jaar maar zal zo rond de 4 tot 10 weken zijn.

 

Benieuwd naar de prijs ? Klik op onderstaande link

https://www.serviceluik.nl/bereken-zelf-de-prijs/

Veel voorkomende maten hebben we uit voorraad leverbaar, klik voor actuele voorraad op volgende link :

http://www.cascocamper.nl/cascocamper/zelfbouw-2/voorraad-serviceluiken-camperbouwnederland/

 

 

 

 

 

Verschillende uitvoeringen

 

Model 12 (meest gebruikt en verkocht)

Dit is het allernieuwste model. Basis van dit model is model 4. Het grote verschil met model 4 is dat er in de deur een extra rubber afdichting is geplaatst. Er zijn bij dit model dus twee rubbere afdichtingen, een in de de deur en een in het frame (zie onderstaande afbeeldingen. Dit luik is geschikt voor wanddiktes van 28 t/m 46mm. Standaard kleur is RAL9002 met een ronde hoek met een radius van 82,5mm. Het frame is van gepoedercoat wit aluminium en word aan binnenkant afgewerkt met een rubber profiel zodat een koudebrug word voorkomen

 

 

Model 10

Het een na nieuwste model bestaat uit het frame met een rubber afdichting tussen de 2 profielen aan de buitenzijde. Het frame en de rubber afdichting lopen geheel over in elkaar, zodat het een geheel lijkt met een zwarte streep ertussen. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 35 tot 44mm.(Zie onderstaande foto)

 

 

Model 4 (niet meer leverbaar)

Het model tussen het nieuwste en oude model bestaat uit het frame met de rubber afdichting tussende profielen aan de binnenzijde. De rubber afdichting is niet zichtbaar zodra het serviceluik dicht is. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 28 tot 42mm. (Zie onderstaande foto)

 

 

 

 

Nieuw model 13 met grote buitenrand en kleine binnenrand in profiel :

 

Van Model 13 zijn alleen de voorraad luiken nog beschikbaar, geen maatwerk meer mogelijk.

De door Hymer, Carthago, Bürstner, Knaus, Dethleffs, Hobby, Niesmann-Bischoff en nog vele andere camperfabrikanten gebruikte serviceluiken en deuren met een grote buitenrand en een kleine binnenrand. Deze kunnen zowel in de kleur fiat wit 210 en zilver geleverd worden.

De frames zijn van geanodiseerd aluminium, waardoor ongevoelig voor oxidatie.

Ook kunnen deze luiken geleverd worden met een paneel in de kleur Titan zilver (zie onderstaande foto's

 

 

 

 

 

Uitvoering standaard luiken :

1. gepoedercoat aluminium kleur wit/creme of fiat 240 & 249 

2. ronde hoeken met een radius van 82,5mm(rechte hoeken of hoeken naar wens, op maat tegen meerprijs leverbaar, kortom alles is mogelijk)

 

 

Inloggen | Bezoekers vandaag: 31 | Totaal bezoekers: 139169